Kurser för män,några platser kvar

Kurs 1
Hur man fyller ett iskubsflak.
Steg för steg, med diabilder.

Kurs 2
Toalettpapper- är det sant att det växer på toalettpappershållaren?
Diskussionsgrupp.

Kurs 3
Är det möjligt att lyfta på toalettringen innan man urinerar och går det att urinera utan att träffa golv, väggar och badkar?
Praktiska övningar

Kurs 4
Lär dig hitta saker. Leta lugnt på logiska platser.
Öppet forum

Kurs 5
Att ge henne en blomma är inte skadligt för hälsan.
Bilder och ljudband

Kurs 6
Riktiga män frågar efter vägen när de kört fel.
Berättelser från verkligheten.

Kurs 7
Är det genetiskt omöjligt att sitta lugn när hon fickparkerar?
Simulator.

Kurs 8
Grundläggande skillnader mellan mamma och fru.
Rollspel

Kurs 9
Hur man blir den perfekta shopping-vännen.
Avslappningsteknik, meditation och andningsövningar.

Kurs 10
Hur man botar hjärnsläpp när det gäller bemärkelsedagar och viktiga datum samt hur man ringer och talar om när/om man blir försenad.
Elchocker alternativt lobotomi.



vara sig själv?

Du säger att du inte får vara dig själv och att dina tankar inte är dina egna. Du säger att vi formats av vår omgivning och att vi förlorat oss själva. Du säger att vi inte får göra som vi vill utan tvingas till "lydnad" under regler och normer. Du säger att detta får dig att må uruselt. Du säger att du inte vill eller orkar med detta. Du vill vara dig själv. Samtidigt gör du dig själv illa. Är det det du vill? Är det frihet? Känns ibland som att du faktiskt struntar i normer och regler. Att du ger fan i vad andra tycker och känner. Vill tala om att det gör ont när man ser någon man älskar förstöra sitt liv. Så ont att det också påverkar och förstör dina anhörigas liv! Du säger att livet inte ska vara påtvingat beteende. I så fall säger jag att Fan ta livet! Och skärper du dig inte så tar Fan dig!



Ordspråk b.l.a. och dikter


Ja då har man blivit genom förskyld

Hm har inte hänt så mycke det här året för utom att man har blivit genom förskyld hostar hm antar att det är influenssan som är på gång har ej haft feber ännu men det kanske kommer det med.Men som sagt nu är jag frisk jag har även varit på  arbetmarknaden abf som ni vet hm där finns inte mycke jobb men som sagt när man går dit så lär man få stå i kö i flera timmar . Jag har även utvidgat mina vyer söker lägenhet neråt och även i västerås . Men som sagt då när det blir aktuellt att jag kanske kommer att flytta neråt då lär jag ju sakna min dotter fram för allt men inte för att jag tror att hon bryr sig så mycke . Hon visar inte det i allafall. Och jag kommer även att sakna min lila syster .
Men den dagen den sorgen.


Melodifestivalen

I dag kommer schlagerfestivalen det ska bli spännande att se den.
Eftersom jag är med på myspace så var det en kille där inne som ville att jag skulle rösta på han.
Men som sagt det återstår att se när han ska sjunga i kväll .På hans sida där på myspace har han bra låtar och det är  Jonathan fagerlund som jag menar. Han är verkligen duktig han har gjort en del låtar gick och googla en dag sen gick jag in på youtube där han ochså finns.
Det var ett tag sen jag skrev här inne ska väl försöka rycka upp mig lite.
I måndag var jag på arbetsförmedlingen och sökte jobb hm gjorde även klart min cv men som sagt det är inte det lättaste att få tag på ett jobb dom varslar ju folk lite överallt. Man får hoppas att det blir bättre med tiden.



RSS 2.0