En blåsig måndag.

Undrar vad som händer här i sverige, kliar mig på huvudet fundera kan man alltid göra?
Nu tänker jag mest på vädret här ja, ena stunden jätte kallt och massor med snö, och nu har vi helt plötsligt mild grader ingen snö alls och det blåser hej vilt ute . Så ni som är ute och går här i Eskilstuna får nog hålla för ansiktet, särskillt när vinden blåser rakt på ansiktet. Nog snackat om det i går så var jag hos min lilla syster, och jag fikade där som vanligt.
och vi snackade lite allmänt bara . så kom jag tänka på när vi var barn min syster och jag tänk så mycke man har varit med om igentligen. Och sen när man tänker på allt detta så tycker man att det känns som det skulle vara i går.
Ja, ni alla som läser detta tiden går ju så fort så man hinner knappt blinka så ta vara på den.
Nog snacket om det i går så tvättade jag kläder för fullt men det var hela 5 maskiner ? då tänker ni så här kanske att man inte har tvättat på ett tag det kan ochså stämma men sen hade jag 2 maskiner som behövdes tvättas i olika maskiner för att byxorna fäller och sen en cardigan som var tvungen att tvättas separat och den cardigan ägs av min dotter *Ler*  Hm den cardigan var inte lätt att tas hand om när den var klar så var jag tvungen att plocka massor med tussar det  bästa vore om jag hade en nopp maskin vilket jag ej har.
Hm jag får väl se hur cardigan ser ut sen när den har torkat klart? Annars får jag väl plocka mer tussar på den? Vilket jag misstänker att jag får göra.
Vilket år man har börjat med men kommer att åka på kryssning sen nästa månad vilket jag skriver ner sen.
Ha det så gott!



En vanlig trist Torsdag

I dag vaknade jag kl 10.oo sen åt jag filmjölk som vanligt.
Sen ringde jag min syster och en annan vän som hade fullt upp ja, det kan bli så i bland.
Själv så hade jag fullt upp i går då städade jag för fullt. Min dotter var även en sväng här hon lånade telefonen , sen gick hon till hennes bästa kompis. Ni som läsar detta få ha en trevlig kväll kram



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0